De OnderdijksRun is op zaterdag 1 oktober 2022.
11:00 uur Start bewijzen afhalen etc.
13:00 uur Kidsrun
14:30 uur Overige afstanden
18:00 uur Sluit evenement

De OnderdijksRun is verdeeld over 5 afstanden. De Halve Marathon, 15km, 10km Univé run, 5km, 1000m Thuisfruit kidsRun.

De tijdregistratie vindt plaats met behulp van het Ipico tijdsregistratiesysteem. Dit systeem werkt met een chip, welke aan je schoen vastmaakt dient te worden. Met behulp van deze chip worden alle tijden exact geregistreerd. Na de finish staan vrijwilligers klaar om alle chips van de deelnemers in te nemen.
LET OP: Alle deelnemers zijn ZELF verantwoordelijk voor het inleveren van de chips. Wanneer een chip niet wordt ingeleverd zal €15,- in rekening worden gebracht.
Adres afhalen startnummers en start/finish locatie: Bouwkamp 2, 8266 KL Kampen Kijk op de site onder contactgegevens.
Iedere deelnemer verklaart zich akkoord met de voorwaarden.
Op de website wordt de informatie regelmatig vernieuwd. Ook via Facebook wordt u op de hoogte gehouden.
Verzorgingspost bevindt zich : - bij de start/finish - geen verzorgingspost voor de 5 km ronde, alleen na finish, drink goed de dag voor de run en tot 2 uur voor de start. - op 5 km van de 10 km ronde staat een verzorgingspost in het Reevediep. - de halve marathon en 15 km kunnen bij doorkomst start-finisch gebruik maken van de verzorgingspost 100 meter na doorkomst. Bij warme weersomstandigheden is het altijd verstandig om zelf eten en/of drinken mee te nemen op de lange afstanden.

Er is in Vila Nova gelegenheid tot omkleden.
Er zijn geen aparte dames en heren kleedkamers. Het betreft een grote open ruimte.
LET OP: Er is iemand aanwezig van de organisatie, MAAR uw spullen laat u achter op eigen risico.

U kunt met al uw vragen terecht bij personen van onze organisatie of vrijwilligers. Herkenbaar aan het  shirt met OnderdijksRun logo/Organisatie.

De voorinschrijving is open op 15 juni om 12.00u en sluit op 24 september (geen nainschrijving)
Inschrijven kan via deze website of via www.inschrijven.nl

Voor alle deelnemers een medaille!

Tijdens de OnderdijkRun staat een team voor eerste hulp paraat om hun diensten te verlenen.
De OnderdijksRun is een wedstrijd over 1 ronde van 5km voor de 5 km deelnemers. De deelnemers van de 10 km lopen 1 ronde door de wijk en Reevediep. De deelnemers van de 15 km lopen eerst de 5 km ronde en vervolgens de ronde van 10 km (twee lussen dus) De deelnemers van de 21 km lopen eerst de 1km kidsronde en vervolgens 2x de ronde van 10 km. Start en finish liggen bij Basisschool het Stroomdal. Voor uitgebreide informatie over het parcours kun je naar de pagina Parcours op deze website gaan.

Kom je met de auto naar Kampen, parkeer in en buiten de wijk. Bewoners uit Kampen e.o. wordt vriendelijk verzocht zoveel mogelijk zonder de auto te komen i.v.m. parkeergelegenheid in de wijk.

Er zijn binnen alle categorieën prijzen beschikbaar. De prijzen zijn beschikbaar voor de nummers één, twee en drie voor de kids, de heren en de dames.
Kijk op de pagina voor de actuele gegevens
Zie programma
Voor de maximale afstand is er een tijdlimiet ingesteld. Wie langer dan 3 over de halve marathon doet wordt verzocht zelf extra op te letten daar de weg wordt opengesteld voor (woon)verkeer en het parcours zal worden afgebroken.
Zie Chip.

In Villa Nova bij het start-finishgebied kunt u binnen gebruik maken van de toiletten.

De uitslagen staan z.s.m. online. Behalve je eindtijd staan ook je rondetijden op internet.
Zie lopersinformatie